Een schitterend, gezond en gelukkig 2016

nieuwjaar 2016 (LG)

Het is weer een prachtig jaar geweest. Als HRD-consultant heb ik in diverse mooie bedrijven opdrachten uitgevoerd. Ik heb met enthousiaste, inspirerende mensen mogen samenwerken en als coach bijgedragen aan individuele ontwikkelingstrajecten. Gezamenlijk hebben we doelen bereikt, degelijke competentiemodellen ontwikkeld, implementatieslagen gemaakt en zowel individuele ontwikkeling als teamontwikkeling tot stand gebracht.

Het heeft mij doen beseffen hoe leuk dit werk is, hoeveel energie het ook mij geeft en hoe graag ik dit doe. Veel dank hiervoor aan alle betrokkenen. Het is mij een genoegen geweest om samen deze trajecten te doorlopen!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *