Storytelling

Als antropoloog, bedrijfskundige en coach van individuen en teams ben ik gespecialiseerd in het aan de oppervlakte brengen- en optekenen van persoonlijke- en organisatie-verhalen. Door middel van een weergave in beeld en/of verhaal van wie je werkelijk bent en wat je wilt uitstralen als persoon, als team, of bedrijf. Wat mij onderscheid in mijn aanpak? Doordat ik goed luister, snel verbanden leg en een persoonlijke aanpak hanteer,  geef ik je op een eerlijke wijze een terugkoppeling op je activiteiten en gedrag en de effecten die deze hebben op situaties waarin je je bevindt en op de mensen waarmee je te maken hebt. Daardoor word je je bewust van je eigen kwaliteiten en zaken die voor verbetering vatbaar zijn. Bovenal wordt duidelijk waar je blij van wordt en wat je energie geeft. Met dit besef en duidelijkheid over je talenten en ambities  wordt het ook makkelijker om uit te dragen wat je wilt uitstralen!

vlaggen-(web)

Ik kan jou of je team hierbij helpen door het optekenen van je verhaal.  Jij vertelt, ik schrijf, waarbij je verhaal wordt ondersteund door sterke portretten en andere beelden.

Ook leuk en zinvol om te doen: als team, middels een workshop photography & storytelling, met elkaar een beeld creëren van wat je als team of bedrijf wilt zijn en uitstralen!