Storytelling

In de loop der tijden heb ik mij gespecialiseerd in het onderzoeken- en optekenen van ‘life histories’, persoonlijke- en/of organisatie-verhalen. Door dit verhaal, eventueel door beelden ondersteunt,  zie je waar je vandaan komt,  wie je werkelijk bent en wat je wilt uitstralen als persoon. Dit doe ik ook voor teams, of organisaties.

Wat mij onderscheid in mijn aanpak? Doordat ik goed luister, snel verbanden leg en een persoonlijke aanpak hanteer,  geef ik je op een eerlijke wijze een terugkoppeling op je activiteiten en gedrag en de effecten die deze hebben op situaties waarin je je bevindt en op de mensen waarmee je te maken hebt. Daardoor word je je bewust van je eigen kwaliteiten en ook de zaken die voor verbetering vatbaar zijn. Dit zal je helpen in het verbeteren van de interactie met anderen. Bovenal wordt duidelijk waar je blij van wordt en wat je energie geeft. Met dit besef en duidelijkheid over je talenten en ambities wordt het ook makkelijker om uit te dragen wat je wilt doen en uitstralen!

Ik kan jou of je team hierbij helpen door het optekenen van jouw/jullie verhaal.  Jij vertelt, ik luister, vraag door en schrijf, waarbij je verhaal ook kan worden ondersteund door sterke portretten en andere beelden. 

Ook leuk en zinvol om te doen: als team, middels een workshop photography & storytelling, met elkaar een beeld creëren van wat je als team of bedrijf wilt zijn, doen en uitstralen!

Advertentie
%d bloggers liken dit: