Workshops

Naast het portretteren van mensen geef ik ook workshops waarin fotografie en persoonlijke ontwikkeling samen komen. Hierbij richt ik me op de eigenheid van mensen als vertrekpunt om vervolgens samen tot nieuwe mogelijkheden, scenario’s en uitvoerbare plannen te komen.  Ik heb hiervoor een aantal workshops ontwikkeld die dit kunnen ondersteunen en versnellen. De workshop photography & storytelling voor teams is hier een voorbeeld van. Door in een relatief korte tijd met elkaar een gedeelde werkelijkheid te creëren en deze te verbeelden, wordt een goede basis gelegd om met elkaar ideeën te delen en samen toe te werken naar verrassende resultaten.

ruud-met-honden-(voor-magazine)-zw-w-(_S4B7631)

In de workshop photography & storytelling voor scholieren richt ik me vooral op het zelfbeeld van de deelnemers en wat je gewild dan wel ongewild uitstraalt op bijvoorbeeld sociale media en de eventuele consequenties daarvan.

Individuele coaching op een soortgelijke wijze, behoort ook nog steeds tot mijn favoriete activiteiten. Communicatie, talenten onderzoeken, ambities benoemen en daar een vervolg aan geven in uw huidige of nieuwe activiteiten. Neem gerust contact op voor specifieke vragen of om de mogelijkheden te bespreken.

 

Advertentie
%d bloggers liken dit: